Takoni  profesionistet e vertete


  
Miresevini ne Natyral Dekor
 
Natyral Dekor eshte nje firme kosovare  me qender ne Petrove, komuna e Shtimes
e cila me seriozitetin me te madh, bene prodhimin e kopshteve dhe lodrave per femije,
terasave dekorative per hotele, restorante dhe shtepi, gardhiqe speciale per zbukurimin e oborreve, banaqe per kafiteri, garazha dhe dyer nga druri.
Te gjitha keto elemente punohen nga druri masiv me kualitet te larte.
Natyral dekor posedon teknologji moderne dhe staf profesional.
Nepermjet teknologjise, eksperiences dhe cilesise se nivelit te larte ofron nje sere
produktesh  dekorative, si shtroja nga druri, rrethoja per kopshte, terasa per shtepi dhe restorante si dhe çdo artikull per ti plotesuar deshirat dhe kenaqesite e klienteve.
Cilesite e produkteve , dizajnimet e veçanta, niveli i sherbimeve qe ofrojme na dallojne nga te tjeret.
Na vizitoni ne menyre qe te bindeni....
 

 

 

 

 

 

 

Adresa: Davidovc - Shtime   ...    Mehmet Hysenaj   ...     Tel: 049 748 903   ...   Mob: 044 205 737, 049 205 737  ...  Email: natyraldekor2009@hotmail.com   ...   www.natyraldekor.com

Adresa: Davidovc - Shtime   ...    Mehmet Hysenaj   ...     Tel: 049 748 903   ...   Mob: 044 205 737, 049 205 737  ...  Email: natyraldekor2009@hotmail.com   ...   www.natyraldekor.com ...

 

Dizajnuar nga: Natyral Dekor 2014